PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

DENKA

Denka var i sin tid en dansk producent af blandt andet trailerlifte og billifte, virksomheden var beliggende i Holbæk på Sjælland. Virksomheden gik dog desværre konkurs og blev efterfølgende forsøgt opstartet på ny, fortsat på danske hænder, men på trods af 3 forskellige forsøg herpå, blev Denka til sidst solgt til en tysk udlejer, som den dag i dag har en lille produktion kørende, hvoraf langt størstedelen af produktion er til hans egen udlejningsflåde.

Her på M.J. Hydraulik hjemmesiden er der ofte et bredt udvalg af brugte lifte fra DENKA repræsenteret, kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer, de modeller vi oftest har på lager er følgende modeller:

Denka DK18
Denka DL18
Denka DL21
Denka DK25
Denka DL25
Denka DL30

Har du allerede en trailerlift af mærket Denka, så kontakt os endelig, med afdeling i Aarhus, Esbjerg og Holbæk, samt med 20 udekørende servicevogne i Danmark, er vi behjælpelige med at udføre det lovpligtige årseftersyn, serviceeftersyn eller for den sags skyld eventuelle reparationer, vi har ligeledes et udvalg af OMMELIFT reservedele i vores servicevogne, så vores montører kan hjælpe til på stedet, dette uanset om liften måtte befinde sig i øst eller vest.

Sitemap
CloseClose