PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

MASTERMOVER

MasterMover: elektriske movere til gående operatører - flytter tunge enmer let

MasterMover er en britisk succeshistorie, med kunder over hele verden!

MasterMover fabrikken er beliggende i Derby Shire i Storbritannien, MasterMover produkterne er markedsledende på tværs af et bredt tværsnit af brancher, herunder lufthavne, bilindustrien, medicinindustrien, fødevarebranchen samt sundhedsvæsnet.

Globalt salg og support

MasterMover produkterne sælges over hele verden gennem et globalt netværk af distributører, MasterMover udvælger deres partnere omhyggeligt og i Danmark og Sverige er det M.J. Hydraulik der er udvalgt til at være enedistributør af produkterne. Det er med stolthed at M.J. Hydraulik præsenterer MasterMover produkterne og vi tilbyder både salg, servicering og salg af reservedele og komponenter, vi har som eneforhandler i Danmark direkte adgang til MasterMovers systemer og viden og vi drager fordel af løbende træning for at sikre, at vi matcher de høje standarder, som MasterMover kræver af alle deres distributører.

Kundefokuserede løsninger

Hvert kundemiljø repræsenterer et unikt sæt udfordringer. Med MasterMover produkterne som udgangspunkt, tager vi derfor tid til at forstå individuelle arbejdspladser og behov, hvad enten det betyder udførelse af en undersøgelse på stedet; adressering af praktiske problemer såsom batterilevetid og opladningstid; eller drejer sig om at skabe skræddersyede produktløsninger i stedet for blot at tilbyde en model der passer til alle. Vores mål er at imødekomme eller overgå forventningerne - og derfor fortsætte med at opbygge og vokse vores forretning på positiv omtale.

Markedsførende design

Tilbage i 1990'erne var MasterMover den første, der markedsførte den innovative Mover, som gjorde brug af hydraulik og selvkøring. MasterMover MasterTug-produkt var forløberen for det omfattende program af elektriske Movere, der findes den dag i dag - og MasterMover fortsætter med at udvikle sortimentet med produkter, der flytter emner fra 50 kg til 120.000 kg såvel som skræddersyede løsninger til at tackle komplekse problemer. MasterMover er stolte over, at deres prisbelønnede MasterMover hjælper med at gøre arbejdspladser rundt omkring i verden mere sikre og mere effektive.

Opfylder de højeste standarder

Innovation er nøglen til vores succes. Fra starten har MasterMover opretholdt et 100% internt design- og udviklingshold, der bruger usædvanligt talent og førende software til at skabe løsninger med høj ydeevne. MasterMover bygger og fremstiller også alle deres elektriske movere i England. Ved at holde total kontrol over start-til-slut-proces forbliver MasterMover 100% sikre på, at deres produkter er veludformede, velbyggede, pålidelige, robuste og effektive. Som et resultat har MasterMover kunder total ro i sindet, at deres MasterMover-løsning vil dagligt håndtere de hårde opgaver og udfordringer, der står på deres arbejdspladser.

Sitemap
CloseClose