PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

SUMNER

I midten af 60'erne var Joe Sumner den verdensomspændende generaldirektør for firmaet Sam P. Wallace Co, dette var en stor amerikansk mekanisk entreprenør, Joe Sumner indså, at for at gøre arbejdet med at installere rør lettere og ikke mindst mere sikkert, så var der et stort behov for gode svejseværktøjer og godt løfteudstyr.

Der var intet effektivt udstyr tilgængeligt på markedet på det tidspunkt, derfor designede og fremstillede Joe sit eget udstyr og benyttede udstyret på Wallace-job. Resultatet oversteg langt hans forventninger. Med Joe's værktøjer blev opgaver færdiggjort før de planlagte afslutningsdatoer.

Fra sin succes i det kontraherende felt startede Joe virksomheden Sumner Manufacturing, her skabte han produkter til de mekaniske entreprenører, baseret på hans førstehånds viden om, hvad der var påkrævet i feltet. Efterspørgslen efter Sumner-udstyr var spredt over hele landet voksede, og sortimentet af Sumner-produkter voksede. I dag benyttes Sumner værktøjer dagligt i over 50 lande, og Sumner-filialer er ligeledes  tilgængelige i indtil flere lande.

Den dag i dag har Sumner et mindre program inden for rørhåndteringsudstyr og materialehejs, hos MJ Hydraulik har vi ofte brugte Sumner materialehejs på lager, oftets er det modellerne:

Sumner 2010, Sumner 2015, Sumner 2020, Sumner 2025.

Sumner 2112, Sumner 2118, Sumner 2124.

Sumner 2208, Sumner 2210.

Sitemap
CloseClose