PhonePhone+45 59 44 97 91EnvelopeEnvelopeinfo@mj-hyd.dk

Søg efter produkt

SUMNER

I midten af 60'erne var Joe Sumner den verdensomspændende generaldirektør for firmaet Sam P. Wallace Co, dette var en stor amerikansk mekanisk entreprenør, Joe Sumner indså, at for at gøre arbejdet med at installere rør lettere og ikke mindst mere sikkert, så var der et stort behov for gode svejseværktøjer og godt løfteudstyr.

Der var intet effektivt udstyr tilgængeligt på markedet på det tidspunkt, derfor designede og fremstillede Joe sit eget udstyr og benyttede udstyret på Wallace-job. Resultatet oversteg langt hans forventninger. Med Joe's værktøjer blev opgaver færdiggjort før de planlagte afslutningsdatoer.

Fra sin succes i det kontraherende felt startede Joe virksomheden Sumner Manufacturing, her skabte han produkter til de mekaniske entreprenører, baseret på hans førstehånds viden om, hvad der var påkrævet i feltet. Efterspørgslen efter Sumner-udstyr var spredt over hele landet voksede, og sortimentet af Sumner-produkter voksede. I dag benyttes Sumner værktøjer dagligt i over 50 lande, og Sumner-filialer er ligeledes  tilgængelige i indtil flere lande.

Den dag i dag er Sumner anerkendt som førende inden for rørhåndteringsudstyr og materialehejs, her på vores hjemmeside, er det muligt at se og læse mere omkring et stort udvalg fra det meget omfattende program som Sumner den dag i dag præsenterer.

Sitemap
CloseClose