PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

FRACO

Introduktion til Fraco kvalitetsplatforme

Fraco’s DNA udspringer stadig den dag i dag af det unikke menneske Mason som er grundlæggeren til Fraco.
Fraco designer state-of-the-art adgangsudstyr, herunder arbejdsplatforme, personhejs og materialehejs, permanente industrielle elevatorer og transportplatforme.

Korte fakta om Fraco
•    186 MEDARBEJDERE
•    PRODUKTIONSRUM 60.000 FT2
•    Etableret i 4 brancher

Fraco’s grundlæggers genialitet

Fraco’s grundlæggers arv og Fraco’s mange års specielle projektstyring holder Fraco opdateret med arbejdstagernes skiftende virkelighed og byggeselskabernes behov.
Fraco’s ekspertise inden for ingeniørarbejde er kompromisløs. Fraco tager stor stolthed i Fraco’s evne til at udvikle løsninger, som Fraco’s konkurrenter simpelthen ikke kan. Fraco er ofte det eneste selskab, der afgiver bud på ualmindelige projekter.
Fraco’s innovative ånd ophører ikke med særlige projekter. Fraco ser forbedringer overalt fra samlebånd til håndtering af kundeforespørgsler.


Høj support hele vejen igennem

Fraco’s troværdighed bygger på Fraco’s solide handlingsplaner og strenge uddannelseskrav
Fraco’s autentiske support fra projekt til slut eliminerer hovedårsagerne til nedbrud samt fejl som derved sikre os Fraco’s kunder og Fraco’s medarbejders tillid.
Fraco omgiver sig udelukkende med de bedste og de bedste materialer for at sikre sikkerheden ved installation og vedligeholdelse af udstyret, samt at sikre overholdelse af de forskellige lovgivningsniveauer.
 

Fraco fokuserer på menneskelige relationer

Fraco arbejder med langsigtede relationer og betragter såvel kunder som medarbejdere som deres tætte partnere.
Fraco’s grundlægger havde til hensigt at dele viden til de forskellige generationer af medarbejdere ved at skabe stærke bånd indbyrdes og med alle interessenter i Fraco’s aktivitetsområder.


Personhejs og materialehejs

Personhejs og materialehejs bruges i byggebranchen til at transportere mandskab og materialer op og ned. Byggehejs tilbyder den optimale transportløsning hvad enten det drejer sig om lavt, medium eller højt byggeri. Personhejs og materialehejs anvendes eksempelvis indenfor

•    Nybyg
•    Renovering
•    Skorsten/glideforskalling
•    Offshore og brobyggeri
•    Generelt i industrien er der efterspørgsel efter hejs

Hejsene kan monteres op ad en støtte, fx i form af en bygning, men det er også muligt at opsætte et hejs fritstående, hvis opgaven kræver det.

 

Sitemap
CloseClose