PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

OIL&STEEL

Virksomhedens stiftelse

Oil&Steel er etableret i 1995. Oil & Steel SpA blev grundlagt med en vision om høj kvalitet og innovation. Oil&Steel udviklede sig hurtigt til en af de førende Europæiske producenter indenfor larvebåndslifte og lastbillifte under 3,5 ton.

Octopussy serien

I 1996 kom belønningen for Oil&Steel’s vission om kvalitet og innovation, dette eftersom Oil&Steel blev den første producent i verden, der lancerede en komplet sortiment af larvebåndslifte. Larvebåndsliftene var bl.a. udstyret med hydraulisk justerbare støtteben og en kompakthed som ikke var tidligere var set på markedet.

PM Group S.p.A.

Halvvejs gennem 2003 blev Oil & Steel opkøbt af firmaet Autogru PM S.p.A. (Autogru blev senere til PM Group S.p.a.) et selskab, der var erhvervet - det foregående år - af investeringsfonden BS Private Equity; Formålet med opkøbet var at etablere den første italienske gruppe inden for løftesektoren (lifte og kraner).

Oil&Steel i dag

I dag er Oil & Steel S.p.A. en dynamisk virksomhed, der på europæisk plan, ofte viser vejen i det eller nok så konkurrence prægede marked. Som en del af PM Group S.p.A er Oil & Steel blandt de største internationale firmaer inden for løfteindustrien.

Sitemap
CloseClose