PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

UPRIGHT

Upright er en verdenskendt producent af lifte, har gennem årtier været solgt ind til udlejere verden over.

UpRight er et velkendt navn inden for personlifte, tilbage i 2010 valgte Upright fabrikken at lukke ned for produktionen af mandskabslifte og fokusere fuldt ud på deres Stilladsdel Instant Upright, men i år 2019, blev det besluttet at genoptage udvikling og produktion af mandskabslifte og det har resulteret i en række nye produkter.

Instant UpRight er en global leverandør af mandskabslifte og stilladser, de har i mere end 70 år designet og produceret kørende og ikke-kørende produkter til sikkert arbejde i højden. Hovedkontoret ligger i Dublin, Irland, og det har to produktionsanlæg, et i Dublin og et i Sydøstkina samt nyt centrallagerfacilitet i Venlo i Holland.

Virksomheden er veletableret som en industriekspert, der har været banebrydende inden for design og fremstilling af stilladser af aluminium, der spænder fra lette mobile tårne ​​til tunge modulære stilladssystemer, der sælges over hele verden. Instant Upright vender nu tilbage med sine OEM-fremstillede Instant UpRight-lifte, hvilket gør det muligt for virksomheden at udvide sit sortiment til at videreudvikle sit globale AWP-marked.

Den nye produktlinje inkluderer den nyeste AWP-teknologi inden for mastelifte, små push-around sakselifte, små og mellemstore elektriske sakselifte, alle tilgængelige fra Instant UpRight Centraleuropæisk lager i Venlo i Holland.

Det brugervenlige elektriske styresystem på maskinerne gør det nemt at lære at betjene de forskellige modeller, og det elektriske fejlindikationssystem, muliggør hurtig og nem vedligeholdelse og fejlfinding.

Instant Upright produkterne anvendes med stor succes i udlejningsbranchen, industrielle og kommercielle sektorer, hos producenter, regeringsbygninger og hvor som helst der er et krav om at arbejde sikkert i højden.

Det "gamle" program fra Upright forefindes stadig på markedet i form af brugte lifte, heriblandt følgende modeller:

Upright TM12
Upright SL30
Upright MX19
Upright SP37
Upright X33RT
Upright X26N
Upright X32N
Upright AB38
Upright UL20

Det nye program fra Upright er følgende:

Før hed den Upright MX19, nu hedder den Upright MX1930.
Før hed den Upright X26N, nu hedder den Upright X2632.

Herundover findes modellerne: ML3330DC og ML3330AC, MX1330, MX1430, flere lifte er pt. på tegnebrættet.

Sitemap
CloseClose